go frwrd

Met een FRWRD-boekhoudkantoor in Bredene, Torhout en Zedelgem, vindt u altijd een accountant en belastingconsulent dicht bij u in de buurt. Waar u ook binnenstapt, we helpen u met de nodige expertise én frisse ideeën. Onze gloednieuwe merkidentiteit staat in het teken van vooruit kijken en dat merkt u in onze aanpak. Een dynamiek die we doortrekken in onze vernieuwde kantoorinrichting. Uw dossierbeheerder ontvangt u in optimale omstandigheden. Naast onze nieuwe locatie te Zedelgem, nam ons kantoor te Bredene onlangs hun intrek in het gloednieuwe bedrijvencentrum Bizhive in Bredene, met een vlotte verbinding naar Oostende en Brugge. Altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

go frwrd

partners

Sinds 1 januari 2021 varen CPJ Accountants en Fibam Torhout samen onder een nieuwe vlag. Bestuurders Jurgen Coene, Kurt Coene en Stijn Puype zijn de drijvende krachten achter het accountantskantoor FRWRD. 

Kurt Coene

+32 59 33 99 40
Partner en accountant-belastingconsulent met 35 jaar ervaring. Kurt heeft affiniteit met zowat alle sectoren, waaronder projectontwikkeling. Op 25-jarige leeftijd richtte hij zijn eigen accountantskantoor op. Hij staat u met raad en daad bij in het kantoor Bredene-Oostende.
Kurt Coene

Stijn Puype

+32 50 25 04 50
Medeoprichter van CPJ Accountants in 2011 en meer dan 15 jaar actief binnen de accountancywereld als accountant en belastingconsulent. Met een hart voor ondernemen, en met een eigen kijk op rapportering en advies op maat verwelkomt hij u in de kantoren te Zedelgem en Torhout.
Stijn Puype

Jurgen Coene

+32 59 33 99 47
Sinds een drietal jaar actief als partner bij CPJ Accountants. Na het behalen van zijn master handelswetenschappen, ontwikkelde Jurgen een bijzondere passie voor fiscaliteit en digitalisering. De liefde voor het vak kreeg hij van jongs af aan mee. Een jonge, frisse wind in het kantoor te Bredene.
Jurgen Coene

werken bij FRWRD

 

Hebt u een neus voor cijfers? En wilt u deel uitmaken van een vooruitstrevend kantoor in volle groei? FRWRD strategic accountancy zoekt gemotiveerde medewerkers om hun team te versterken. Vindt u tussen onze openstaande vacatures dé ideale job? Laat dan snel iets weten. We nodigen u graag uit voor een fijne, eerste kennismaking.

FRWRD houdt de vinger aan de pols en zorgt dat er geen fouten gemaakt worden.

Brouwerij Strubbe - Ichtegem
Brouwerij Strubbe - Ichtegem

FRWRD Accountants maakt het verschil met hun inzet en staat garant voor een goede opvolging.

Rumix - Ruddervoorde
Rumix - Ruddervoorde

FRWRD Accountants werkt met visie en zoekt altijd naar de beste oplossingen op lange termijn.

John Bulteel & Els Legein - BJ Create
John Bulteel & Els Legein - BJ Create