go frwrd

Met een FRWRD-boekhoudkantoor in Bredene, Torhout, Zedelgem en Maldegem vindt u altijd een accountant en belastingconsulent dicht bij u in de buurt. Waar u ook binnenstapt, we helpen u met de nodige expertise én frisse ideeën. Onze gloednieuwe merkidentiteit staat in het teken van vooruit kijken en dat merkt u in onze aanpak. Een dynamiek die we doortrekken in onze vernieuwde kantoorinrichting. Uw dossierbeheerder ontvangt u in optimale omstandigheden. Zowel in Bredene als in Zedelgem namen we recent onze intrek in nieuwe gebouwen, en onze vestiging te Torhout verhuist weldra naar een gloednieuw gebouw gelegen langs de Roeselaarseweg te Torhout. Onze 4 vestigingen zijn allen gelegen langs vlot bereikbare invalswegen. Altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

go frwrd

Kurt Coene

+32 59 33 99 40
Partner en accountant-belastingconsulent met 35 jaar ervaring. Kurt heeft affiniteit met zowat alle sectoren, waaronder projectontwikkeling. Op 25-jarige leeftijd richtte hij zijn eigen accountantskantoor op. Hij staat u met raad en daad bij in het kantoor Bredene-Oostende.
Kurt Coene

Stijn Puype

+32 50 25 04 50
Medeoprichter van CPJ Accountants in 2011 en meer dan 15 jaar actief binnen de accountancywereld als accountant en belastingconsulent. Met een hart voor ondernemen, en met een eigen kijk op rapportering en advies op maat verwelkomt hij u in de kantoren te Zedelgem en Torhout.
Stijn Puype

Jurgen Coene

+32 59 33 99 47
Is medeoprichter van FRWRD (2021) en was daarvoor al een 3-tal jaar actief als partner bij CPJ Accountants. Jurgen beschikt over een masterdiploma handelswetenschappen, afstudeerrichting fiscaliteit. Tevens verwierf hij in 2022 de erkenning als gecertificeerd accountant bij het Institute for Tax Advisors en Accountants. Met een bijzondere passie voor fiscaliteit en digitalisering ontvangt hij u in het kantoor Bredene-Oostende.
Jurgen Coene

FRWRD houdt de vinger aan de pols en zorgt dat er geen fouten gemaakt worden.

Brouwerij Strubbe - Ichtegem
Brouwerij Strubbe - Ichtegem

FRWRD Accountants maakt het verschil met hun inzet en staat garant voor een goede opvolging.

Rumix - Ruddervoorde
Rumix - Ruddervoorde

Het advies van FRWRD is van goudwaarde. Ze ondernemen mee met jou.

Wheel Service Maertens - Jabbeke
Wheel Service Maertens - Jabbeke