go frwrd

Met een FRWRD-accountantskantoor te Bredene, Torhout, Zedelgem en Maldegem vindt u altijd een accountant en belastingconsulent dicht bij u in de buurt. Waar u ook binnenstapt, we helpen u met de nodige expertise én frisse ideeën. Onze gloednieuwe merkidentiteit staat in het teken van vooruit kijken en dat merkt u in onze aanpak. Een dynamiek die we doortrekken in onze vernieuwde kantoorinrichting. Uw advisor ontvangt u in optimale omstandigheden. Zowel in Bredene, Zedelgem en Torhout namen we recent onze intrek in nieuwe gebouwen. Onze 4 vestigingen zijn allen gelegen langs vlot bereikbare invalswegen.

Altijd welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

go frwrd

Kurt Coene

+32 59 33 99 40
Partner en accountant-belastingconsulent met 35 jaar ervaring. Kurt heeft affiniteit met zowat alle sectoren, waaronder projectontwikkeling. Op 25-jarige leeftijd richtte hij zijn eigen accountantskantoor op. Hij staat u met raad en daad bij in het kantoor Bredene-Oostende.
Kurt Coene

Stijn Puype

+32 50 25 04 50
Medeoprichter van CPJ Accountants in 2011 en meer dan 20 jaar actief binnen de accountancywereld als accountant en belastingconsulent. Met een hart voor ondernemen, en met een eigen kijk op rapportering en advies op maat verwelkomt hij u in de kantoren te Zedelgem, Torhout en Maldegem.
Stijn Puype

Jurgen Coene

+32 59 33 99 40
Is medeoprichter van FRWRD (2021) en was daarvoor al een 3-tal jaar actief als partner bij CPJ Accountants. Jurgen beschikt over een masterdiploma handelswetenschappen, afstudeerrichting fiscaliteit. Tevens verwierf hij in 2022 de erkenning als gecertificeerd accountant bij het Institute for Tax Advisors en Accountants. Met een bijzondere passie voor fiscaliteit en digitalisering ontvangt hij u in het kantoor Bredene-Oostende.
Jurgen Coene

Het advies van FRWRD is van goudwaarde. Ze ondernemen mee met jou.

Wheel Service Maertens - Jabbeke
Wheel Service Maertens - Jabbeke

FRWRD Accountants werkt met visie en zoekt altijd naar de beste oplossingen op lange termijn.

John Bulteel & Els Legein - BJ Create
John Bulteel & Els Legein - BJ Create

FRWRD houdt de vinger aan de pols en zorgt dat er geen fouten gemaakt worden.

Brouwerij Strubbe - Ichtegem
Brouwerij Strubbe - Ichtegem