diensten

Duurzaam ondernemen, dat is uw droom waarmaken, toch? Laat u niet ontmoedigen door administratieve beslommeringen. Want daar komt FRWRD in beeld. Ook wij zijn ondernemers, in hart en nieren. Ons analytische vermogen drijft ons om cijfers te vertalen in klantgericht advies. Zo helpt FRWRD u bij het nemen van strategische beslissingen. Dit laat u toe te focussen op wat écht telt: het runnen van uw zaak. Samen kijken we vooruit.

diensten

accountancy
from F — D

Onze strategic accountants staan voor u klaar met gedegen kennis, proactief advies en een flinke portie drive. Ontdek de pijlers van onze dienstverlening: a tot z accounting. Expertise waar u kan op vertrouwen. Digitale boekhouding tools waar u kan op bouwen. Let’s go FRWRD together!

accountancy

fiscaliteit

vermogensadvies

digitale boekhouding

startersadvies

investeringsadvies

outsourcing

juridisch advies

accountancy

FRWRD neemt graag de dagdagelijkse boekhouding van u over zodat u steeds tijdig voldoet aan alle wettelijke verplichtingen. Onze accountancy service gaat echter nog veel verder dan dat. Naast het waken over de cijfermatige opvolging, analyseren en interpreteren we uw boekhoudkundige gegevens. Deze gegevens vertalen onze accountants in een advies op maat: van fiscale optimalisatie tot het uitwerken van een cashflowplanning voor strategische investeringen. Zo begeleidt FRWRD u naar een optimaal resultaat. Als bedrijfsleider zelf het overzicht bewaren, is minstens even belangrijk. Daarom zijn uw gegevens op elk moment raadpleegbaar via e-accounting. Verkiest u een persoonlijk gesprek met uw dossierbeheerder boven uw laptop, smartphone of tablet? Uw vertrouwde adviesverlener denkt graag met u mee.

fiscaliteit

De fiscale wetgeving is constant in evolutie. Ziet u door het bos de bomen niet meer? Dan stellen we u graag op uw gemak. FRWRD volgt de actualiteit nauwgezet op, bundelt de relevante wijzigingen en vertaalt dit voor u in heldere taal. Het doel is duidelijk: een optimaal fiscaal resultaat voor uw onderneming. De belastingtechnische vraagstukken waar ondernemers mee geconfronteerd worden, zijn voor elk bedrijf verschillend. Afhankelijk van de fase waar uw bedrijf zich in bevindt, heeft u andere noden. Daarom zijn bij FRWRD specialisten aan het werk die elke cliënt individueel begeleiden. Een greep uit onze fiscale diensten: optimalisatie van uw persoons- en vennootschapsbelasting, begeleiding bij rulingaanvragen en bijstand bij een fiscale controle. Verder kan u ook bij ons terecht voor een analyse van uw btw-transacties, het correct toepassen van de btw-wetgeving en het opstarten van een btw-eenheid. Onze financiële en fiscale adviseurs helpen u graag verder.

vermogensadvies

Onzekere economische tijden vragen zorgvuldige afwegingen op het vlak van beleggingen en investeringen. Daarom doet u er goed aan vermogensadvies bij ons in te winnen. Of het nu gaat om pensioenopbouw, vastgoedinvesteringen, rendement op uw eigen vermogen, enzovoort. Ervaring en grondige analyses spelen een belangrijke rol. Ook die expertise hebben we in huis. Stel uw financiële zekerheid voorop. Maak u zo klaar voor de toekomst en die van uw kinderen en kleinkinderen. Staat u er wel eens bij stil hoe zwaar successierechten kunnen wegen bij uw nabestaanden? Laat ons de mogelijkheden bespreken tot successieplanning om die druk te verminderen. Een goed pensioenplan, vermogensplanning en beleggingsadvies, in alle discretie en vertrouwen. 

digitale boekhouding

FRWRD, strategic accountancy slaat een digitale weg in. U toch ook? Dankzij de Billtobox-software was uw online boekhouding nog nooit zo gebruiksvriendelijk. Geen heen-en-weer gedoe meer met facturen. Gewoon droppen in de e-box. Snel, eenvoudig en op elk moment raadpleegbaar via laptop, smartphone of tablet. De smaak te pakken? Dan hebben we nog meer slimme digitalisering in petto. U ontvangt periodiek een digitale rapportage op maat van uw bedrijf. Via ons online accountancyplatform Silverfin brengt FRWRD het allemaal overzichtelijk in kaart. Zo houdt u realtime een vinger aan de pols. FRWRD fills in the blanks. 

startersadvies

Starten als zelfstandige? Dan wilt u vast snel succes boeken. Wij maken graag uw vleugels sterker. Laat de vele wettelijke formaliteiten uw enthousiasme vooral niet temperen. Ze zijn wel degelijk belangrijk, maar wij loodsen u er met kennis van zaken door. Van KBO-inschrijving en aansluiting bij een sociaal verzekeringsfonds tot het oprichten van een vennootschap. Met persoonlijke begeleiding en een deskundig financieel plan ondersteunen we u in een veilige vlucht. Welke ondernemingsvorm u ook kiest. Zelfstandig starten, we maken er samen een groeiverhaal van. 

investeringsadvies

Groeiplannen? Een nieuwe bedrijfsstrategie? Een zaak overnemen? Als dynamische ondernemers kunnen we dit alleen maar toejuichen. Het motto van FRWRD luidt immers: durven vooruit kijken. Welk rendement kunt u van uw investering en eigen vermogen verwachten? Onze ervaring leert dat wie goed voorbereid naar een financiële instelling stapt, meer slaagkansen heeft. We nemen dan ook uitgebreid de tijd om uw plannen samen te bespreken. Daarna gaan we verder aan de slag met een onderbouwd financieel plan en haalbaarheidsstudies. Onze accountantskantoren in Zedelgem, Torhout en Bredene hebben een zeer goede reputatie op het vlak van kredietdossiers. Bij investeerders hebt u alvast een streepje voor. Wat mag u verder nog van onze investeringsadviseurs verwachten? Een luisterend oor, een kritische kijk en glashelder advies.

outsourcing

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning voor uw administratie zodat u zich kan bezig houden met uw core business? 

U wordt geconfronteerd met een tijdelijke uitval van uw vaste medewerker? 

Uw onderneming groeit waardoor het onmogelijk blijkt om de administratieve taken zelf in handen te nemen?

Al gedacht aan outsourcing? 

FRWRD kan u hierbij helpen. We stellen u graag onze diensten voor zodat u vooruit kan. 

 

 

juridisch advies

In een complexe en dynamische bedrijfswereld is het krijgen van betrouwbaar juridisch advies van onschatbare waarde. Of u nu een start-up, KMO of multinational runt, juridische kwesties zijn onvermijdelijk en kunnen aanzienlijke gevolgen hebben voor uw onderneming.

FRWRD beschikt over de nodige juridische inhouse expertise om u te begeleiden bij het nemen van cruciale beslissingen en het minimaliseren van juridische risico’s op vlak van ondernemingsrecht en vennootschapsrecht.

U kan onder andere bij ons terecht voor ondersteuning en advies inzake het opstellen van juridische documenten en overeenkomsten (zoals algemene voorwaarden, huurovereenkomsten, managementovereenkomsten, aandeelhoudersovereenkomsten), de begeleiding bij statutenwijzigingen, overnames en oprichtingen en bijstand bij juridische geschillen.

filling in the blanks

strikte
timing

FRWRD houdt zich aan de afgesproken timing, en brengt u tijdig op de hoogte van belangrijke data en aandachts-punten. Zo zit uw zaak op elk moment op schema!

pro-actief
advies

Wie een eigen zaak heeft moet aan veel tegelijk denken. FRWRD kent uw bedrijf, geeft actief én bruikbaar advies, en helpt u bij het opstellen van investeringsdossiers.

overzichtelijke
rapportage

Via ons online platform bezorgen we u een periodieke rapportage op maat. Zo bent u mee met de cijfers en weet u waar u staat. We kiezen voor digitalisering en laten u ‘live’ boekhouden op elk ogenblik.

fiscale
optimalisatie

Een goed fiscaal advies betaalt zich altijd terug. We zoeken voor u de perfecte balans en werken een aanpak op maat uit, zodat u uw plannen kunt realiseren tegen een zo laag mogelijke fiscale druk.

Het advies van FRWRD is van goudwaarde. Ze ondernemen mee met jou.

Wheel Service Maertens - Jabbeke
Wheel Service Maertens - Jabbeke

FRWRD Accountants werkt met visie en zoekt altijd naar de beste oplossingen op lange termijn.

John Bulteel & Els Legein - BJ Create
John Bulteel & Els Legein - BJ Create

FRWRD Accountants maakt het verschil met hun inzet en staat garant voor een goede opvolging.

Rumix - Ruddervoorde
Rumix - Ruddervoorde